۱۵ اسفند ۱۴۰۴، ۱۸:۱۱

واردات ۲.۲ میلیارد دلار کالا در اسفند ماه

واردات ۲.۲ میلیارد دلار کالا در اسفند ماه

اقدامات و تسهیلات فوری گمرکات برای تسریع در ترخیص کالاها با استقبال واردکنندگان مواجه شده به نحوی که واردات کشور در دو هفته اول اسفندماه به ۲.۲ میلیارد دلار رسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای با اعلام اینکه کارکنان ستادی و اجرایی گمرکات سراسر کشور با جان و دل در تلاش هستند تا در روند ترخیص کالاها خللی ایجاد نشود، تأکید کرد: تسهیلات ۱۱ گانه گمرکی برای تسریع در ترخیص کالاها از گمرکات صرفاً تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۴ اعمال خواهد شد و از واردکنندگان دعوت می‌کنیم تا در فرصت باقیمانده از این تسهیلات که در شرایط اضطرار اعمال شده است، نهایت بهره‌مندی را بعمل آورند و نسبت به ترخیص کالای خود از گمرک اقدام کنند.

در این اطلاعیه ضمن تقدیر از زحمات شبانه‌روزی کارکنان گمرک، اعلام شده که طی دو هفته اول اسفند، واردات کشور دو میلیون و ۱۸۱ هزار تن و به ارزش دو میلیارد و ۱۸۹ میلیون دلار بوده است.

همچنین، از مجموع واردات به کشور در دو هفته اخیر، یک میلیون و ۱۷۱ هزار تن به ارزش ۶۶۲ میلیون دلار آن مربوط به پنج روز اخیر (۹ تا ۱۳ اسفند) بوده است که حکایت از روند قابل توجه در ترخیص کالاهای مورد نیاز مردم در شرایط فعلی است.

کد مطلب 6767257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha